Project Description

Изграждане и модернизиране на батут център / трамплин парк по мярка 6.4 от ПРСР

Осъществяването на проекта става спрямо твоите желания и концепция

На кратко

През 2018 година, мярка 6.4 ти дава шанс да бъдеш сред първите българи, предоставящи забавлението Батут център на територията на селски район. Реализирайки идеята по евро проект, получаваш страхотната възможност да извършиш само половината от общите разходи, необходими за пускането на обекта в експлоатация. Посредством мярка 6.4 можеш да закупиш необходимия недвижим имот, на който ще позиционираш бизнеса. След това, в зависимост от своите желания, можеш да закупиш необходимите като количество и екстри скок зони, с вградени стени за катерене, баскетболни кошове, или пък допълнителни зони за най-малките и пр. Още, можеш да изградиш допълнителни зони за релакс, кафе; видео игри; можеш да организираш тиймбилдинги, групови занимания  или каквито и да е други атракции по твое усмотрение и без ограничение. Съществува и възможност инвестицията по 6.4 да допълни вече съществуващ комплекс за спортове и развлекателни дейности. Концепцията зависи от изцяло от твоята креативност, а в допълнение и при необходимост, можеш да разчиташ и на нашите съвети и професионална обективност.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи