Project Description

Изграждане, ремонтиране, обзавеждане на частна детска градина по мярка 6.4

Проектът може да бъде променян спрямо твоите желания и концепция

детска градина

Детска градина – център по мярка 6.4

В това число могат да се закупят материални активи за всички помещения – кухненски бокс, санитарни възли, здравен кабинет, спални и всекидневни, площадки за игра и спорт, външната част и пр. Към цялостната концепция можеш да добавиш и разходи за придобиване на софтуер и камери за наблюдение, или пък изграждане на басейн, тенис корт или площадки за други спортове и пр. Всичко зависи от твоята креативност и възприятия за това как би изглеждала една съвременна и модерна частна детска градина. А за подготовката на проекта и за други ценни съвети, можеш да разчиташ изцяло на нас.

На кратко

частна детска градина

Същественото предимство на настоящата идея се основава на факта, че мярка 6.4 ще дава силен приоритет на проектите, предвиждащи инвестиции именно в създаването на частни детски градини в селски район. Като бенефициент по един такъв проект, можеш да се възползваш от 50%-ово финансиране от общата инвестиция. По проекта можеш да се включиш разходи за закупуване или построяване на нова сграда, или пък модернизиране на съществуваща такава. Допустимо е и закупуването на цялото необходимо оборудване и обзавеждане за нормалното функциониране на детското заведение.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи