Project Description

Изграждане на старчески дом по мярка 6.4

Проекта за старчески дом може да бъде променян спрямо твоите желания и концепция

Старчески дом мярка 6.4

На кратко

Мярка 6.4 дава много силен тласък за спечелването на един такъв проект, тъй като кандидатите, залагащи на инвестиции в частен старчески дом ще получават по-висок приоритет за своите проектни предложения. Освен заради посочения приоритет, понастоящем идеята е подходяща за осъществяване и поради засилващото се търсене на съответната услуга. А най-същественото предимство е, че посредством мярка 6.4 получаваш 50% безвъзмездно финансиране за реализиране на това бизнес начинание с много висок потенциал и перспектива. По програмата можеш да изградиш или ремонтираш сградата, в която предвиждаш да се извършва инвестицията. В допълнение, получаваш и възможността да закупиш всички необходими материални и нематериални активи, без ограничения, в зависимост от концепцията на която залагаш. Всичко зависи от твоята креативност и възприятия, за това как би могъл да изглежда един съвременен  старчески дом, а в случай, че до някъде концепцията ти  убягва, ние ще помогнем.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране за изграждане на старчеки дом по мярка 6.4 е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи