Project Description

Финансиране на цех за производство на текстил и изделия от текстил по мярка 6.4 от ПРСР

Проектът се осъществява спрямо твоите желания и концепция

Къща за гости по мярка 6.4

На кратко

Идея с голям потенциал за финансиране по мярка 6.4 от ПРСР, е свързана именно с производството на текстил и изделия от текстил. В този ред на мисли, максимален приоритет ще получават проектите, насочени към  подготовка и предене на текстилни влакна, производство на прежди, конци и платове; облагородяване на текстил и пр. В това число, максимален шанс за финансиране притежават и инвестициите в производство например на спално бельо, одеяла юргани и възглавници, килими, канапи, както и покривки, пердета, кадифета, плюшени и хавлиени платове и много други изделия. По проект по мярка 6.4 можеш да закупиш и модернизираш недвижим имот, както и да закупиш всички необходими материални и нематериални активи, необходими за нормалното функциониране на бизнеса. Условието за кандидатстване е инвестицията да се изпълнява на територията на селски район. Безвъзмездната финансова помощ за всеки спечелен проект е до 200 000 евро.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи