Project Description

Производство на парфюми и тоалетни продукти по мярка 6.4

Проектът се осъществява спрямо твоите желания и концепция

Къща за гости по мярка 6.4

На кратко

Парна и суха дестилация, студено пресоване, мацерация, извличане, фракция – в случай, че си запознат с тези или други техники за извличане на аромати, сега е точният момент, в който можеш да се възползваш от 50% финансиране за своя бизнес. През 2018 година, подмярка 6.4 ще дава на производителите на парфюми и тоалетни продукти максимален приоритет при подбора на проектни предложения. С други думи, производителите от този сектор ще получават допълнителни точки, с които увеличават значително шанса си за спечелване на проект. Освен производството на парфюми, ще се финансира и производството на козметика за кожа и гримиране, дезодоранти, продукти за коса, козметика за устната кухина и пр. Програмата предлага финансиране за закупуване на всички необходими материални и нематериални активи, необходими за извършване на основните процеси по производството. Проектите ще получават безвъзмездна помощ и за изграждане или ремонтиране и модернизиране на сградите и помещенията за осъществяване на основните дейности.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи