Project Description

Метални изделия и елементи

 

Проекта може да бъде променян спрямо твоите желания и концепция

Метални изделия и елементи

На кратко

СТРУГ, ФРЕЗА, АБКАНТ, БОРВЕРГ, ЩОС, ГИЛОТИНА, ТЕЛОПОДАВАЩО УСТРОЙСТВО – ако всички тези термини ти говорят нещо, значи си попаднал на правилното място. През програмен период 2014-2020 финансирането на микро предприятия в сектор металообработка  е с най-висок приоритет. По програмата може да получите до 200 000 евро субсидия за реализацията на проект в този сектор. Не напразно Европа дава приоритет на този сектор. Едно производство за метални изделия, би могло да се превърне в много доходоносен бизнес. Разбира се по програмата ще имат възможност да кандидатстват и съществуващи предприятия/фирми в тази сфера. Ако искаш да реализираш един успешен проект с RISUKU, продължавай да четеш надолу.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи