Project Description

Производство на битови електроуреди по мярка 6.4 от ПРСР

Или проекти с максимален шанс за финансиране

Къща за гости по мярка 6.4

На кратко

Производителите на битови ел. уреди ще получават максимален приоритет при оценяването на проектите по мярка 6.4 през 2018 година. В това число влиза производството на битови електроуреди, сред които хладилници или замразители; съдомиялни; прахосмукачки; ел. уреди за лична хигиена (самобръсначки, четки за зъби и пр.); миксери, сокоизстисквачки и пр. Към приоритетната категория влизат и производствата на битови електронагревателни уреди – бойлери; готварски печки и котлони; скари, тигани, тостери и други готварски уреди; ютии; сешоари; ел. одеяла и пр. Основно изискване за кандидатстване е проектът да се осъществява на територията на селски район. По проекта можеш да закупиш всички необходими материални и нематериални активи за производствените дейности на бизнеса. При необходимост, можеш да закупиш и нов недвижим имот. Финансирането по мярка 6.4 е в размер до 200 000 евро от общите извършени разходи по проект. В случай, че някое от посочените или други производства на ел. уреди представлява интерес за теб, можеш да заявиш консултация, като последваш линка по-долу.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи