Project Description

Продуциране на фото и видео проекти

 

Проекта може да бъде променян спрямо твоите желания и концепция

Фото и видео оборудване

На кратко

Един от по интересните проекти, които може да бъде реализиран по мярка 6.4″Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности“ от Програма за развитие на селските райони е създаването на фото/видео студио. На практика по програмата можеш да закупиш оборудване, с което би могъл да създаваш различни видео продукции – реклами, филми, предавания. Такъв проект би бил подходящ както за съществуващи фирми, които биха искали да подобрят значително маркетинговото си присъствие, така и за кинематографи и фотографи, които искат да създадат свой собствен бизнес на едно много високо професионално ниво. Пример за оборудване, което може да се закупи са професионални DSLR камери, обективи, слайдери, доли, дронове, осветление, фонове. Ако не разполагаш с необходимо място, по програмата може да получиш финансиране за построяването на хале, в което да извършваш своята дейност.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи