Project Description

Мобилен стоматологичен кабинет по мярка 6.4

Проектът може да се осъществи спрямо твоите желания и концепция

Къща за гости по мярка 6.4

На кратко

Наличието на мобилни стоматологични кабинети, в някои случай може да се окаже единствен начин за лечение на жителите на най-малките и изолирани населени места в страната. По тази причина, през 2018 година ДФ „Земеделие“ (посредством мярка 6.4) ще дава висок приоритет и шанс за финансиране именно на същите проекти. Безвъзмездната финансова помощ по 6.4 е в размер на 50% от изразходените разходи по проект. Програмата финансира закупуването на всички пряко свързани с основната дейност активи. В това число закупуване на диагностично и лечебно оборудване; обзавеждане; транспортни средства; електрическо оборудване, софтуер и пр. Към инвестицията по 6.4 могат да се включат всички строително-монтажни дейности, специфични за фургона/ кемпера – изграждане на канализация,  резервоар за оттичане на води; хидрофорни системи и пр. При необходимост, ние от RISUKU имаме готовност да предложим всички необходими доставчици, които да осигурят оборудването за кабинета.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи