Project Description

Новите технологии ни дават възможност да печатаме пари – биткойн (bitcoin)

 

Да изградим ферма за добив на крипто валути с Евро пари

 

Ферма за криптовалути по мярка 6.4

На кратко

Ако не живееш в пещера, няма  как да не си чувал за криптовалутата БИТКОЙН… Тази и много други криптовалути (По подобие на Евро, Долар, Лира и т.н.) представляват електронните пари на бъдещето. Тези електронни пари могат да бъдат добивани, също както златото например може да бъде изкопавано/добивано. Но вместо това да става с инструменти и машини, за целта са необходими много мощни компютри. Точно така – ти реално можеш да „печаташ“ пари. И не само това – Европейския съюз може да финансира такъв проект с до 50% от стойността на инвестицията. Това практически означава, че можеш да постигнеш възвращаемост от около 4-6 месеца. Убеди се сам в това като поръчаш консултация и посетиш някоя от нашите ферми за добив на валути.

Цени в реално време на популярни криптовалути

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи