Project Description

Изграждане на нов или модернизиране на съществуващ комплекс за автомобилни услуги по мярка 6.4

Проектът се осъществява спрямо твоите желания и концепция

Къща за гости по мярка 6.4

На кратко

Потенциално успешна идея за финансиране по подмярка 6.4 е създаването на нова или ремонтирането на съществуваща автомивка или пък автосервиз, а защо не и цял комплекс за автомобилни услуги. Вариант е и инвестирането в специализиран автосервиз за обслужване например на тежкотоварни автомобили. За реализирането на идеята по евро проект може да се закупи цялото необходимо оборудване, машини и техника, транспортни средства, както и да се извършат необходимите строително-монтажни дейности. Идеята е подходяща както за действащи автомонтьори или пък фенове на автомобилите, така и за тези, които търсят възможности за нови инвестиции. Като бенефициент по проект по мярка 6.4 получаваш финансова помощ в размер на 50% от общите разходи, които ще извършиш. А най-същественото предимство на настоящата проектна идея се дължи на факта, че ДФ „Земеделие“ ще дава допълнителни точки при оценяването на проектните предложения, насочени именно към сектор Автомобилни услуги.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи