Project Description

Изграждане на нов или модернизиране на съществуващ Картинг комплекс

Проектът се осъществява спрямо твоите желания и концепция

На кратко

В случай, че си предприемчива личност, с готовност за извършване на нестандартни инвестиции, или пък притежаваш собствена картинг писта, която има нужда от ремонтиране и модернизиране, настояща идея е подходяща именно за теб. Мярка 6.4 дава възможност за закупуване на терен, сгради и помещения, изграждане на трасета, както и закупуване на всички останали активи, в това число и необходимите като брой и обем на двигател картинги, времеизмервателни уредби, осветление, сглобяеми бордюри и пр. Безвъзмездната финансова помощ за проект е до 200 000 евро. С цел по-добро маркетингово позициониране и устойчива конкурентоспособност, считаме за най-подходящ вариант изграждането на Картинг комплекс. Към него могат да се добавят най-различни атракции като организиране на шампионати и тиймбилдинги; зали с видео игри и други развлечения; добавяне на отделни писти за деца; пейнтбол; зони за отдих и пр. Цялата концепция за осъществяването на идеята, в т.ч. и локализирането на бизнеса зависи от теб, а в случай, че се нуждаеш от съвети, ние ще съдействаме.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право - няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи