Project Description

Финансиране за сектор информационни технологии (IT) по мярка 6.4

IT проектът се осъществява спрямо твоите желания и концепция

Къща за гости по мярка 6.4

На кратко

В случай, че твоята страст са информационните технологии, сега е точният момент, в който имаш възможност извършиш инвестиция, като кандидатстваш за безвъзмездно финансиране от ЕС. През настоящата година мярка 6.4 ще дава висок приоритет на един от най-проспериращите и доходоносни сектори, а именно IT сектора. Дейностите, които ще се финансират в областта на информационните технологии са свързани с  програмиране, консултантски дейности в IT сектора, услуги по разработване и поддръжка на софтуер и пр., в това число и услуги по SEO оптимизация, създаване на приложения, изработка и обслужване на сайтове (и онлайн магазини), и други разнообразни. За реализиране на проекта можеш да получиш до 200 000 евро субсидия за закупуване на всички необходими материални и нематериални активи. Необходимо е инвестицията да се извършва в селски район. За улеснение на всички заинтересовани, ние от RISUKU ще консултираме избора на локация, избор на конкретните IT дейности за реализация по проект (така че да получиш максимален шанс за финансиране), избор на цялата концепция на проекта. В случай, че търсиш финансиране за IT проект, можеш да заявиш консултация, като последваш линка отдолу.

Как да кандидатствам?

За да получиш безвъзмездно финансиране е необходимо да се направи проект. Проекта обединява техническа и инвестиционна част, като важно условие е преди да започнеш с подготовката на проекта е да разполагаш с подходящ парцел/земя в селски район. На следващ етап препоръчваме да се свържеш с консултант.С негова помощ ще уточниш всичко останало. По този начин се избягва допускането на грешки, които могат да ти струват много пари.

Направи първата стъпка сега!

Стъпка 1
Стъпка 2
Стъпка 3

КАКВИ РЕЗУЛТАТИ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ

Отлична успеваемост на нашите проекти

Поемаме ангажимент да работим по даден проект, само ако сме направили предварителен риск анализ и сме сигурни, че твоя проект е в зоната за сигурност.

Работим с кратки крайни срокове

Работим по проект, дори крайните срокове да са изключително кратки. Понякога по-малко от 30 дена!

Предоставяме изпреварваща информация

Информацията е всичко! Част от нашата работа е да разполагаме и предоставяме изпреварваща информация. Това ти дава голямо предимство.

Допълнителна експертна помощ

Експерти по ЗУТ, данъчно право, търговско право – няма проблем!

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Разгледай другите ни идеи