ЗА НАС

НА КРАТКО ЗА НАС

РИСУКУ е българска високо технологична компания, базирана в София – столицата на България. Екипът, който стои зад компанията е международен с богат опит в реализирането на проекти по Европейски програми.

Детайлите на компанията са както следва:

РИСУКУ ЕООД
ЕИК НОМЕР: 203142964
Седалище: гр. София 1618  ул. „Бяла Акация“ No 2, вх. А
Управител: Ивайло Янков

RISUKU.eu e онлайн платформа за прагматични идеи, които могат да получат финансиране по различни Европейски програми.

Целта ни е да представим възможностите на Европейското финансиране от малко по-различен ъгъл. Ние сме алтернатива на всички онези консултантски фирми, които те затрупват със сложни термини, наредби и закони. Вместо това разработваме идеи и готови проекти за да те вдъхновим. Разбира се философията ни е да улесним максимално нашите клиенти във взимането на решения и подготовката на документи, като се опитваме да запазим същия стил – по лесен и достъпен начин да подготвяме и реализираме проекти.

Услуга от подобен тип се предлага за първи път в България. Всеки проект, който сме разработили е подплатен с ноу хау на компанията. За част от идеите с по-висока иновативна стойност, организираме и презентации и посещения на място в съществуващи компании. По този начин, можете много лесно да добиете визуална представа какво представлява даден бизнес.

Нашият екип

ДУШАТА НА ЕДИН БИЗНЕС СА ХОРАТА, КОИТО СТОЯТ ЗАД НЕГО. ТУК ЩЕ ВИДИТЕ ЛИЦАТА НА ЕКИПА СЪЗДАЛ ПРОЕКТА RISUKU И РАБОТЕЩ ЗА ТОВА ВАШИТЕ ИДЕИ ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В РЕАЛНОСТ.

Ивайло Янков

ИВАЙЛО ЯНКОВ
ОСНОВАТЕЛ

Над 10 години опит с Европейски програми и инвестиционни проекти. Ивайло Янков е председател на Българска Асоциация на Бенефецитиентите по Европейски Програми (БАБЕП), както и съосновател на Българска Блокчейн Асоциация (БУЛБА).

арх. Иван Иванов

ИВАН ИВАНОВ
АРХИТЕКТ

арх. Иван Иванов е едно от най-важните звена в екипа на RISUKU. Той е  един от малкото сертифицирани в България проектанти и строителен специалист на пасивни сгради (Certified Passive House Designer; Certified Passive House Tradesperson) към Института за пасивни сгради – Passive House Institute в Дармщат, Германия. Арх. Иванов е Член на Международната Асоциация за Пасивни Сгради (The International Passive House Association – iPHA)

Борислав Ортов

БОРИСЛАВ ОРТОВ
ИТ ЕКСПЕРТ

Борислав Ортов е главен инженер на банковата IT индустрия – отговаря за системата на разплащания през банкомати и постерминали. Експерт по криптография, добив на криптовалути и блокчейн технологията като цяло. Борислав Ортов консултира всички проекти с ИТ насоченост.

Готови бизнес идеи

Това са идеи и проекти, които са разработени от нашият екип. Списъка се обновява постоянно, като регулярно ще предлагаме нови идеи и проекти, които да реализирате с Евро средства.

[fusion_portfolio layout=“grid“ picture_size=“auto“ text_layout=“no_text“ columns=“3″ one_column_text_position=“below“ column_spacing=“30″ number_posts=“3″ portfolio_title_display=“all“ portfolio_text_alignment=“left“ filters=“no“ pull_by=“category“ cat_slug=““ exclude_cats=““ tag_slug=““ exclude_tags=““ pagination_type=“none“ hide_url_params=“off“ offset=““ content_length=“excerpt“ excerpt_length=“35″ strip_html=“yes“ carousel_layout=“title_on_rollover“ scroll_items=““ autoplay=“no“ show_nav=“yes“ mouse_scroll=“no“ hide_on_mobile=“small-visibility,medium-visibility,large-visibility“ class=““ id=““ animation_type=““ animation_direction=“down“ animation_speed=“0.1″ animation_offset=““ /]

Готов си да поговорим?

ЗА ТОВА КАК ЩЕ РЕАЛИЗИРАШ СЛЕДВАЩАТА СИ ГОЛЯМА ИДЕЯ?

Направи първата стъпка сега!